• Vršački Grožđebal najbolja turistička manifestacija u Srbiji u 2023.

  Za najbolju turističku manifestaciju u Srbiji u 2023. u tradicionalnom izboru „Turistički cvet“, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije (TOS) proglašeni su „65.Dani berbe grožđa“ u Vršcu, u narodu poznatiji kao Grožđebal.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vršački Grožđebal najbolja turistička manifestacija u Srbiji u 2023.
  Foto: Pixabay

  Najznačajnija nagrada u turizmu Srbije „Turistički cvet“ ove godine je dodeljena 38. put najboljima i najzaslužnijima za značajno podizanje kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji srpskog turizma u nekoliko kategorija.

  Dobitnici nagrade „Turistički cvet“ za 2023. godinu, objavio je TOS, u kategoriji turističkih organizacija (TO) su TO Zlatibor, u kategoriji turističkih agencija „Hedonic Travel“ iz Beograda, a u kategoriji ugostiteljskih objekata za smeštaj hoteli „Hilton“ i „Gorski“ i objekat „Aleksandrović VT“ iz Topole.

  Prirodnjački centar Svilajnac je dobitnik ove nagrade u kategoriji pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma.

  Specijalno priznanje, van kategorija, dodeljeno je aviokompaniji Er Srbija za doprinos odličnim rezultatima srpskog turizma.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija