• Završena druga trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024

  Druga trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održana je u nedelju, 12. maja, na Motodromu Kula, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Završena druga trka Otvorenog prvenstva u kartingu 2024
  Foto: NIS

  Više od decenije šampionat okuplja najbolje takmičare iz Srbije i regiona, a ovogodišnja sezona obuhvata čak šest takmičarskih vikenda u kojima će od aprila do septembra moći da uživaju svi ljubitelji karting vožnje u Srbiji i šire. Interesovanje je veliko, o čemu svedoči i činjenica da se ove godine za učešće prijavilo više od 80 takmičara iz Srbije, Mađarske, Crne Gore i Austrije koji se takmiče u čak 8 kategorija, na karting stazama u Jagodini, Kuli i Beogradu.

  Druga trka na Motodromu Kula donela je mnogo uzbuđenja i odmeravanja snaga u više kategorija. Najviše simpatija poneli su izuzetni vozači i ujedno najmlađi takmičari u kategoriji Bambini. Impresivne momente, dinamičnu i uzbudljivu vožnju osetili smo u takmičarskim kategorijama Master i Tag, kao i u  specijalnoj kategoriji G-Drive kup, koji je privukao pažnju brojne publike.

  G-Drive premijum goriva, G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel, inspirisana čistom energijom i kretanjem, omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. Zato je G-Drive sinonim za snagu, sigurnost i neizostavni osećaj superiornosti tokom vožnje.

  G-Drive nagrade osvojili su najbolji u svakoj od kategorija. Na kraju sezone, u generalnom plasmanu pobednike očekuju i vredna priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

  Šampionat se nakon Jagodine i Kule nastavlja 2. juna u Autokomerc Karting centru u Beogradu, gde će ovo adrenalinsko leto dobiti novo ubrzanje.

  Ovog leta navijajte za svoje favorite i doživite G-Drive #takomoćno karting iskustvo!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]