• PANČEVO: Koliko stvarno vredi Staklara saznaćemo brzo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Koliko zaista vredi imovina Industrije stakla Pančevu u stečaju moglo bi se znati već početkom avgusta. Agencija za licenciranje stečajnih upravnika najavila je da će uskoro ponuditi na prodaju deo imovine ovog nekadašnjeg industrijskog giganta. Ta celina deset kojoj će tržište pokazati cenu obuhvata čak 171 objekat ukupne površine 114.249 kvadratnih metara. Prodavaće se zajedno sa osnovnim sredstvima i zalihama koji se u tim objektima nalaze. 

    Procenjena vrednost ove imovine je 833,9 miliona dinara, a početna cena ovog puta, prema najavama, trebalo bi da bude 416,9 miliona dinara. Kao depozit za učešće u ovoj prodaji zainteresovani će morati da polože 166,7 miliona dinara. 

    Prema dokumentu koji je objavljen na službenoj stranici Privrednog suda u Pančevu plan je da se prodaja ovog dela Staklare oglasi 7. jula, a tačno mesec dana kasnije, 7. avgusta, moglo bi se znati ima li zainteresovanih i koliko su novca ponudili.

    Koliko zaista vredi imovina Industrije stakla Pančevu u stečaju moglo bi se znati već početkom avgusta. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]