• Bolnički izveštaj gotov – prvi čitaoci u Tužilaštvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 26. jul – Stučna komisija Opšte bolnice Pančevo završila je unutrašnji nadzor i sastavila izveštaj, ali se danas za smrt Snežane Ivašku (63), koja je preminula 20. jula, preko policije zainteresovalo i Osnovno javno tužilaštvo. Direktor Opšte bolnice dr Nebojša Tasić objašnjava da je svu traženu dokumentaciju dostavio nadležnima.

    Izveštaj unutrašnjeg nadzora – bolničke komisije, direktor Opšte bolnice nije želeo da komentariše.

    „Kakav god da je izveštaj on neće biti dovoljan da zadovolji apetite koje je u javnosti dobio ovaj događaj. Zato ću zatražiti od Ministarstva zdravlja, odnosno Republičke inspekcije za zdravstvo, komisiju koja će obaviti vanredni spoljni stručni nadzor. Nadam se da će oni to učiniti što pre” – izjavio je direktor Tasić

    V. Đoković  

    Pročitajte i: Smrt se mogla izbeći da su neki učesnici u procesu radili drugačije

     

    PANČEVO, 26. jul – Stučna komisija Opšte bolnice Pančevo završila je unutrašnji nadzor i sastavila izveštaj, ali se danas za smrt Snežane Ivašku (63), koja je preminula 20. jula, preko policije zainteresovalo i Osnovno javno tužilaštvo. Direktor Opšte bolnice dr Nebojša Tasić objašnjava da je svu traženu dokumentaciju dostavio nadležnima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo