• Danas počinje nova školska godina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Letnji raspust se završio, od danas se đaci vraćaju u školske klupe.

    Školska godina u Srbiji počinje danas, a zimski raspust za osnovne i srednje škole od ove školske godine biće podeljen u dva dela.

    Prema Kalendaru Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, u Vojvodini prvo polugodište počinje 1. septembra, a završava se 23. decembra. Drugo polugodište počinje 15. januara 2016. godine, nakon zimskog raspusta.

    Prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za 2015/2016. godinu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici će se odmarati osam dana u januaru i 12 dana u februaru. Prvi deo raspusta počinje u četvrtak, 31. decembra, a završava se u petak, 8. januara 2016. godine, dok se prvo polugodište završava 29. januara 2016. godine.

    Drugi deo raspusta počinje u ponedeljak, 1. februara 2016. godine, a završava se u petak, 12. februara 2016. godine. Drugo polugodište počinje nakon zimskog raspusta i državnih praznika – 17. februara 2016. godine.

     

    Letnji raspust se završio, od danas se đaci vraćaju u školske klupe.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]