atp
Društvo

Gradonačelnik Pančeva pozvao ATP-ovce na razgovor - protesti pomereni za dan

Izvor: 
013info Čet, 14/11/2019 - 16:08


Posle višednevne smetnje na vezama do susreta gradonačelnika Saše Pavlova i predstavnika sindikata ATP-a i predstavnika vozača moglo bi da dođe sutra. Kako nam je potvrdio predstavnik vozača ATP-a Tomislav Karin do sastanka na poziv gradonačelnika doći će u petak u 14 sati.

Već nekoliko dana predstavnici reprezentativnih, Samostalnog i sindikata Nezavisnost,  tražili su razgovor sa Pavlovom, a jedina tema razgovora je neizvesnost u kojoj su se zaposleni u ATP-u našli zbog odluke da linije javnog prevoza Pančevo kroz javno-privatno partnerstvo poveri konzorcijumu privatnih firmi na 25 godina.

Zaposleni u ATP-u su u neizvesnosti zbog opstanka njihovih radnih mesta, odnosno otpremnina koje bi u slučaju gubitka posla trebalo da dobiju.

Do najave sastanka sa gradonačelnikom došlo je tek pošto su predstavnici zaposlenih u ATP-u zakazali trodnevne javne proteste ispred glavne autobuske i zgrade Gradske uprave za početak sledeće nedelje.

Kako nam je Karin rekao, tehnički razlozi pomerili su datume održavanja protesta pa su umesto od ponedeljka do srede, zakazani za utorak, sredu i četvrtak - od 14 sati.
MarketingNajnovije vesti