Gradska uprava
Društvo

Grupa beogradskih ponuđača obezbeđuje radnike za gradsku upravu Pančeva

Pančevo, Čet, 02/01/2020 - 08:53
Vladimir Đoković

Posle sprovedenog tendera Gradska uprava Pančevo usluge administrativno-tehničkih poslova, poslova fizičko tehničkog obezbeđenja i pomoćne poslove odlučila je da nabavlja od grupe ponuđača -  rakovačkog SFIS-a i “Group Security & Loss Prevention”. Kako se navodi oni su dali najnižu cenu za rad administrativnog osoblja, radnika obezbeđenja i poćnih radnika koji su gradskoj upravi neophodni.

Procenjena vrednost nabavke bila je 29,5 miliona dinara a pristigle su tri ponude.

Ponuda grupe ponuđača “SAT-Kadrovske usluge”, “ABV Team” i “Zaštita-sigurnost” odbijena i nije ni rangirana. Ponuda grupe ponuđača G2 Falcon 2017, ASP Serbia i Transly je rangirana, ali nije prihvaćena zbog cene.

Grad Pančevo je preko agencija tražio radnike za administrativno tehničke poslove čija cena radnog sata mora biti najmanje 180 dinara, IT administratore – za najmanje 215 dinara na sat, radnike za pripremu i obradu dokumentacije za najmanje 200 dinara na sat, odnosno ljude za poslove sortiranja i raznošenja pošte i pomoćne fizičke poslove – za najmanje 173 i 170 dinara na sat.

Traženi su i vozači – zarada najmanje 180 dinara na sat, ugostiteljski radnicie za minimum plate od 173 dinara na sat, i poslove FT obezbeđenja za 180 dinara na sat.
MarketingNajnovije vesti