Predstojećeg vikenda u igraonici "Šareni svet"

Humanitarni bazar za lečenje Vladimira Đorđevića

Pančevo, Uto, 08/12/2015 - 13:44
Ivana PredićNaš devetogodišnji sugrađanin Vladimir Đorđević već tri godine se bori sa cistom na mozgu, a nažalost nisu ga zaobišle ni druge bolesti. Prvo mu je dijagnostifikovana epilepsija, a zatim su bolesti počele da se nižu. Do sada je operisao srce i tumor na bubregu. Za zahvat na mozgu koji se u našoj zemlji ne radi i treba da se obavi u Turskoj četvročlanoj porodici Đorđević, u kojoj je samo otac Siniša zaposlen, neohodno je 27.000 evra. Do sada su organizovane brojne akcije za pomoć, a novac je iskorišćen za prethodne operacije i kontrole u Turskoj i Rusiji. Vladino stanje se pogoršalo i na nedavnoj kontoli u Beogradu ustanovljeno je da se promena na mozgu proširila sa leve na desnu hemisferu. 

Kako bi se prikupila neophodna sredstva za operaciju, u subotu i nedelju, 12. i 13. decembra, u igraonici „Šareni svet“ (naselje Strelište) biće organizovan humanitarni bazar. Pored štandova na kojima će posetioci moći da kupe suvenire, garderobu i druge proizvode, biće priređen i prigodan program za decu. Bazar će i prvog i drugog dana trajati od 10 do 15 sati. Svi ljudi koji žele da pomognu Vladi da ozdravi su dobrodošli, a oni koji bi voleli da učestvuju u manifestaciji mogu da se jave dečakovom ocu Siniši na broj telefona 064/67-67-371.

Akciju je podržala Osnovna škola „Miroslav Antić-Mika“, koju Vlada pohađa, tako što su zaposleni organizovali sakupljanje novca za pomoć devetogodišnjem dečaku, a njegovi drugari iz razreda spremili su i predstavu koju će izvesti prvog dana bazara, u 10,30 sati.

I. Predić
MarketingNajnovije vesti