• „Istinomer“ ocenio izjavu Sandre Božić ocenom „zloupotreba činjenica“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sajt „Istinomer“ ocenio je  izjavu da je “institucija Zaštitnika građana gotovo godinu dana bila u zaostatku kada je Pašalić došao na tu funkciju, kao i da ga je sačekalo 2.722 nerešena predmeta”, narodne poslanice iz Pančeva Sandre Božić ocenom „zloupotreba činjenica“. U analizi objavljenoj na sajtu „Istinomera“ stoji da je  istina da je bilo zaostalih predmeta iz 2017. godine, ali, s obzirom da je sadašnji Zaštitnik građana na toj funkciji od polovine te godine, ne znamo da li ih je sve nasledio, ili je deo njih nastao i za vreme njegovog mandata.

    Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić rekla je u Skupštini Srbije da je institucija Zaštitnika građana “već gotovo godinu dana bila u zaostatku” kada je na tu funkciju došao aktuelni ombudsman Zoran Pašalić. Božić je reagujući na izveštaj Zaštitnika građana za 2018. godinu kazala da je primetan “veliki broj nerešenih slučajeva” i da je Pašalić nasledio 2.720 starih predmeta.

    „Istinomer“ podseća da je Zoran Pašalić izabran za Zaštitnika građana 20. jula 2017. godine. Samim tim, Pašalić je obavljao tu funkciju i tokom 2017. godine, odnosno, postupao je po pristiglim predmetima.

    Više o ovome pročitajte na sajtu „Istinomera“.

     

    Sajt „Istinomer“ ocenio je  izjavu da je “institucija Zaštitnika građana gotovo godinu dana bila u zaostatku kada je Pašalić došao na tu funkciju, kao i da ga je sačekalo 2.722 nerešena predmeta”, narodne poslanice iz Pančeva Sandre Božić ocenom „zloupotreba činjenica“. U analizi objavljenoj na sajtu „Istinomera“ stoji da je  istina da je bilo zaostalih predmeta iz 2017. godine, ali, s obzirom da je sadašnji Zaštitnik građana na toj funkciji od polovine te godine, ne znamo da li ih je sve nasledio, ili je deo njih nastao i za vreme njegovog mandata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo