• Izdavanje Digitalnog zelenog sertifikata od srede i na šalteru Glavne pošte u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pošta Srbije saopštila je danas da građani od danas mogu da dobiju Digitalni zeleni sertifikat na Aerodromu Nikola Tesla, dok će od 2. juna ova usluga biti dostupna na šalterima 200 pošta širom Srbije.

    U Pančevu će građani Digitalni zeleni sertifikat moći da preuzmu u Pošti u Ulici Svetog Save 11, a po jedna ekspozitura izdavaće ove sertifikate i u ostalim opštinama Južnobanatskog okruga.

    U Vršcu je za to zadužena Pošta u Ulici Žarka Zrenjanina 15, u Kovinu ekspozitura u Poštanskoj 1, dok će se u Beloj Crkvi sertifikati izdavati na adresi Beli Trg 11.

    U Opovu je izdavanje sertifikata moguće u pošti u Ulici Borisa Kidriča 24, u Kovačici u JNA 64, Alibunaru na Trgu slobode 1 i u Plandištu u ekspozituri u Ulici Mihajla Pupina.     

    Za dobijanje sertifikata potreban je važeći pasoš, a ceo proces, od podnošenja zahteva do izdavanja dokumenta, traje svega nekoliko minuta i besplatan je.

    Digitalni zeleni sertifikat je potvrda o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida19, rezultatima testiranja i preležanoj koroni.

    Spisak pošta u kojima je omogućeno izdavanje Digitalnog zelenog sertifikata možete videti na sledećem linku.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo