• Naknadni konkurs za sufinansiranje/finansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine za 2016. godinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Naknadnim konkursom koji je objavljen u sredu, 20. jula će se podržati projekti čiji se sadržaj odnosi na oblast zaštite životne sredine, prema konkursnim zadacima.

    U obzir za sufinansiranje/finansiranje uzimaće se projekti koji će promovisati zaštitu životne sredine i konkretne aktivnosti u oblasti zaštite prirodnih vrednosti, očuvanja i unapređenja biodiverziteta, kao i programe edukacije i podizanja svesti javnosti na teritoriji Grada Pančeva i okolnih naselja.

    Na naknadnom konkursu za sufinansiranje/finansiranje projekata mogu da učestvuju registrovana udruženja građana sa teritorije Grada Pančeva, koja se u okviru aktivnosti definisanim u svom Statutu bave pitanjima zaštite životne sredine, a koji nisu dobili sredstva po Konkursu za sufinansiranje/finansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine za 2016. godinu.

    Projekti se podnose na prijavnom obrascu koji se nalazi na sajtu Grada Pančeva: http://www.pancevo.rs/konkursi

    Dostavljanje prijava se vrši u roku od 20 dana od dana objavljivanja u lokalnom listu „Pančevac“ i na zvaničnom sajtu grada Pančeva.

    Kontakt telefon: 013 308 769 ili 013 308 830 lokal 769

    Predloge projekata dostaviti u Uslužnom centru grada Pančeva.

    Sve neophodne informacije u vezi sa uslovima za prijavljivanje na Naknadni konkurs i o kriterijumima za dodelu sredstava možete preuzeti OVDE.

    PANČEVO, 20. jul – Naknadnim konkursom će se podržati projekti čiji se sadržaj odnosi na oblast zaštite životne sredine, prema konkursnim zadacima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]