• NIS Calling – NIS pozvao studente da se do 20. februara prijave za stručnu praksu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Naftna industrija Srbije (NIS) pod sloganom „Budućnost počinje sa tobom“ pozvala je studente da se prijave za stručnu „NIS Calling“ praksu.
     
    „Kako bi studentima omogućio više fleksibilnosti za praksu, NIS je pokrenuo program „NIS Calling“ koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama“, navodi se u javnom pozivu te kompanije. 
     
    NIS, navodi se u pozivu, traži studente za praksu u prodaji, istraživanju i proizvodnji nafte i gasa, preradi nafte, naftnim i tehničkim servisima, HSE-u, kontrolingu i IT sektoru. 
     
    Elektronski formular je dostupan na sajtu a rok za prijavu je 20. februar. 
     
    Navodi se da će svaki student imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti mu oslonac i podrška tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti. 
     
    „Studenti će, pored praktičnog angažovanja, imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje iz sveta“, objavio je NIS.
     
    NIS je u okviru poziva objavio i iskustva ranijih polaznika ove prakse kao i odgovore na najčešće postavljana pitanja. 
     
     
     

    Naftna industrija Srbije (NIS) pod sloganom „Budućnost počinje sa tobom“ pozvala je studente da se prijave za stručnu „NIS Calling“ praksu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]