• Paketići za decu bez roditeljskog staranja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tradicionalna dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja koja žive u hraniteljskim porodicama i mališane iz Sigurne kuće, održana je u ponedeljak, 28. decembra, u Kulturnom centru Pančevo. Deca su imala priliku da uživaju u novogodišnjoj predstavi, a nakon toga su im uručeni pokloni. Tim za decu i mlade Centra za socijalni rad „Solidarnost“ Pančevo, obezbedio je zajedno sa donatorima paketiće za sto osamdesetoro mališana. Lidija Panajotović, iz Centra za socijalni rad zahvalila je brojnim donatorima što su se potrudili da ulepšaju praznike našim najmlađim sugrađanima, a posebno je zahvalna Jasmini Večanski, koja je prema njenim rečima mnogo pomogla u realiziciji manifestacije.

    Deca na hraniteljskom smeštaju i mališani iz Sigurne kuće zajedno sa Timom za decu Centra za socijalni rad od srca su zahvaljuju sledećim dobročiniteljima: Jasmini Večanski, „Aviv parku“, firmi „Danijela komerc“, Snežani Jukić, firmama „Finnet inženjering“, „Tini inženjering” i „Tehnomarket“, javnim preduzećima „Zelenilo” i „Vodovod i kanalizacija”, kafićima „Hedonist”, „Coffee shop” i „Voz”, Sindikatu Gradske uprave grada Pančeva, izdavačkim kućama „Kreativni  centar” i „Pčelica”, Auto centru „Pivašević”, Fabrici stočne hrane Jabuka „Skrobara”, Udruženju zanatlija i zavičajnom klubu Hercegovaca Pančevo, piceriji „Popaj“, poslastičarnici „Anči – kolači”, pekarama „Mala“, „As 2012” i „Hermes“, zanatskoj radnji „Buregdžinica”, OD „Srebra“, mesari „Plavi Dunav”, osiguranju „Delta Generalli”, buregdžici „Stankoski“, prodavnici igračaka „Lavirint” i foto radnji „Čikić”.

    .

    I. Predić

    Tradicionalna dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja koja žive u hraniteljskim porodicama i mališane iz Sigurne kuće, održana je u ponedeljak, 28. decembra, u Kulturnom centru Pančevo. Deca su imala priliku da uživaju u novogodišnjoj predstavi, a nakon toga su im uručeni pokloni. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]