• Pančevački izviđači na seminaru u Vrnjačkoj Banji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    I pančevački izviđači učestvovali su na seminaru za mlade izviđačke vođe, koji je organizovan od strane Saveza izviđača Srbije od 3. do 5. decembra u Vrnjačkoj banji, koji je okupio više od 40 skauta iz cele Srbije.

    Odred izviđača „Crne rode”, čije je sedište na Strelištu, na tom saavetovanju predstavljala je Sara Kraker, a iz starčevačkkog „Nadela” bila je prisutna Vanja Deninger.

    Tema ovog skupa bila je „Javna slika izviđača vs. izviđački program”, kroz koju su učesnici naučili korisne i zanimljive stvari kroz razgovor i igru.

    Jedan od zadataka bio je da učesnici pokušaju da naprave objavu za neku društvenu mrežu od slika koje su napravili u ta tri dana i prenesu pravu poruku.

    Na kraju, izviđači su naučili i kako da poboljšaju rad svojih odreda dok su se zabavljali i pomagali jedni drugima.

    Načelnik Saveza Marko Ivošević, inače Starčevac, bio je predavač i jedan od organizatora ovog seminara.

     

     

    I pančevački izviđači učestvovali su na seminaru za mlade izviđačke vođe, koji je organizovan od strane Saveza izviđača Srbije od 3. do 5. decembra u Vrnjačkoj banji, koji je okupio više od 40 skauta iz cele Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]