• Pančevci na Skupštini Saveza izviđača Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predstavnici odreda izviđača iz Pančeva i Starčeva proteklog vikenda učestvovali su na savetovovanju Saveza izviđača Srbije u Banji Vrujici. Tako su iz pančevačkih „Crnih roda“ bili delegirani starešina Lejla Purkar i član uprave Nenad Bjeloš, dok su iz starčevačkog „Nadela“ pomenutom sastanku prisustvovali starešina Predrag Stanković i načelnik Marko Ivošević.

    Budući da su raspisani izbori u Savezu, sprovedena je javna rasprava o izmeni statuta. Najviše se pričalo o teškim uslovima za rad u vreme korone i kako ih prevazići u narednom periodu.

    Diskutovali su i Pančevci, čiji odred je bio pridruženi član bez prava glasa, ali je nakon ove skupštine postao punopravan.

     

    Predstavnici odreda izviđača iz Pančeva i Starčeva proteklog vikenda učestvovali su na savetovovanju Saveza izviđača Srbije u Banji Vrujici. Tako su iz pančevačkih Crnih roda bili delegirani starešina Lejla Purkar i član uprave Nenad Bjeloš, dok su iz starčevačkog Nadela pomenutom sastanku prisustvovali starešina Predrag Stanković i načelnik Marko Ivošević. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo