• PANČEVO: Doktor Goran Gavrilović – medicinom se bavim 24 sata dnevno

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Doktora Gorana Gavrilovića je u krajem februara neformalna FB grupa „Pančevci o zdravstvu u gradu Pančevu“ proglasila za najboljeg lekara u tom mesecu.

    Doktor Gavrilović je ginekolog-akušer u Opštoj bolnici Pančevo. U njoj je zaposlen od 2007. godine.

    Rođeni Beograđanin, završio je srednju medicinsku, studirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a nakon toga je stažirao u Beogradu, radio od 2005. do 2007. u Glogonju i par meseci u Hitnoj pomoći u Pančevu. U Pančevu živi od 2008. godine. Trenutno je na subspecijalizaciji perinatologije, ispit je položio, a subspecijalistički rad priprema. Portal „bebac“ je doktora Gavrilovića proglasio jednim od najboljih ginekologa 2019. godine.

    – Medicinu mnogo volim. Završio sam i srednju medicinsku u Beogradu, a ginekologija se dogodila spletom, po mene, srećnih okolnosti. Specijalizaciju ne bih menjao nikako, priča nam Gavrilović.

    Doktor Gavrilović nam kaže da je medicina posao koji se radi 24 sata dnevno.

    – Svi pacijenti su meni ravnopravni. Nikada nisam odbio da pomognem. Dođeš kući, razmišljaš o pacijentima, pa se spakuješ odeš do bolnice obiđeš ih. To je za mene normalno. Danas sam operisao, večeras ću da obiđem tu pacijentkinju. Zahvaljujući tome što mi je i supruga lekar, moja porodica to razume, objašnjava Gavrilović.

    Naš doktor kaže da je srećan u Pančevu i da nema nameru da menja okruženje. U gradu ga prepoznaju i baš pre ovog intervjua smo ga zatekli kako na ulici razgovara sa bivšom pacijentkinjom.

    – Lep je osećaj poroditi ženu. Poznajete je recimo od osme nedelje i pratite je do samog „finala“ i vidite rezultat. Iako je to nešto što su njih dvoje stvorili vi ste tu ipak dali neki svoj doprinos i osećate se delom toga. I oni se tako ponašaju prema meni. Ovo je mali grad, pa se srećemo, gledam tu decu kako rastu, kaže Gavrilović.

    O doktoru Goranu Gavriloviću čuli smo mnogo lepih komentara od njegovih pacijentkinja. I ovo neformalno glasanje na fejsbuku dokazuje da u našem gradu imamo još jednog vrhunskog, pravog lekara. Nekoga kome možemo da verujemo i da znamo da će nam pomoći.

    FB grupa „Pančevci o zdravstvu u gradu Pančevu“ će i u martu birati najboljeg lekara. Ovog puta biće to neko od urologa.

     

     

     

    Doktora Gorana Gavrilovića je u krajem februara neformalna FB grupa „Pančevci o zdravstvu u gradu Pančevu“ proglasila za najboljeg lekara u tom mesecu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo