• PANČEVO: Gradonačelniku neto 116,2 hiljade mesečno – tri postavljena lica imaju i veću platu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović prima mesečno neto platu od 116.280 dinara, a veće plate od njega imaju tri postavljena lica.

    Načelnik gradske uprave i njegov zamenik, te gradski pravobranilac, mesečno neto primaju 121,1 hiljadu dinara, odnosno 117,4 hiljada dianra, i za pravobranioca 117,4 hiljade dinara.

    Među izabranim licima zamenik gradonačelnika i predsednik skupštine su na 111,3 hiljade dinara mesečno neto plate.  

    Članovi Gradskog veća su sa platama od 106,3 hiljade dinara.  A među “izabranima” je I lokalni zaštitnik građana sa 112,1 hiljadu dinara plate.

    Gradonačelnik postavlja svoje pomoćnike, a njihova neto plata je 109,5 hiljada dinara, dok je sekretar skupštine na 99,3 hiljade dinara plate.

     

    Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović prima mesečno neto platu od 116.280 dinara, a veće plate od njega imaju tri postavljena lica.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]