Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, sreda 19. oktobar

Pančevo, Sre, 19/10/2016 - 07:15
Jelena KatanaPANČEVO, sreda, 19. oktobar – U našem gradu danas će biti oblačno vreme, sa slabom kišom. Najviša dnevna temperatura 14˚C, najniža dnevna 7˚C. Količina padavina 4.6mm. 

Tokom jučerašnjeg dana rođeno je 9 beba – šest devojčica i tri dečaka.

Dežurna ekipa Hitne pomoći imala je relativno mirnu noć iza sebe. Lekari su obavili 32 ambulantna pregleda i 8 kućnih poseta. Izvršeno je dva lokalna transporta i devet transporta izvan grada. 

Zbog planiranih radova na el. mreži, danas će biti isključeni potrošači: 

Pančevo

08:45-14:30 – Deo Novoselјanskog puta – drugo ilirsko polјe – vikend naselјe Naritak.

Omolјica 

09:00-13:30 – Ponjavička od Cerske do Rasinske i Banatska od Ponjavičke do V. Živojina Mišića.

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv osteoporoze, Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo, na čelu sa dr Anom Mitrić održaće predavanje danas s početkom u 9.30 sati u prostoriji za edukaciju u Domu zdravlja Pančevo, Miloša Obrenovića 2 (podrumske prostorije).

Udruženje građana EKOPAN, a u saradnji sa preduzećem Božić i Sinovi u okviru projekta „Sklonimo otpad sa ulica" realizuje predavanje na temu "Reciklaža neonskih sijalica i električnog i elektronskog otpada" danas u 12h u prostorijama RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, Pančevo. 

Dom omladine Pančevo u saradnji sa Francuski institutom i Kulturnim centrom Pančeva, večeras u 20h u „Apolu" priređuje Francuski filmski karavan – ciklus „Doba sazrevanja“, u okviru filmske srede. 
MarketingNajnovije vesti