Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti za utorak, 30. maj

Pančevo, Uto, 30/05/2017 - 07:00
Mirjana Marić


Dobro jutro. Danas je utorak, 30. maj. U Pančevu pretežno sunčano. Vetar slab, jugozapadni. Najniža temperatura oko 14, najviša dnevna oko 28 stepena. Biometeorološka situacija povoljno će uticati na osobe sa hroničnim oboljenjima. Zbog visoke maksimalne dnevne temperature vazduha oprez se i dalje savetuje srčanim bolesnicima. U vidu meteoropatskih reakcija moguće su pospanost i pad koncentracije. U najtoplijem delu dana neophodna je adekvatna zaštita od UV zračenja.

U pančevačkom porodilištu je tokom jučerašnjeg dana rođeno pet beba, dva dečaka i tri devojčice.

Lekari pančevačke Hitne pomoći noćas su obavili pet kućnih poseta, dok je 42 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršena su pet transporta van grada i četiri u gradu.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 30. maja biće potrošači u Pančevu.

09:00-11:30 S. Šemića od buvlјaka do S. Šuplјikca.

12:00-13:00 D. Tucovića od I. Kurjačkog do M. Pupina; U. Predića od D. Tucovića ka Tamišu.

08:00-14:00 7. Jula od Spolјno- Starčevačke do Svetozara Markovića, Janošikova od 7. Jula do Br. 18.

09:00-10:00 Lokali na ulazu u Gradski stadion.

12:00-13:00 Srednja mašinska škola Pančevo.

Udruženje "Na pola puta" povodom završetka projekta "Samozastupanje - Hajde da probamo to", koji je finansijski podržalo Ministarstvo omladine i sporta, organizuje tribine pod istim nazivom, u sali na IX spratu  u 12h u Gradskoj upravi.

U 19.00 časova u Kulturnom centru Pančeva biće održan Humanitarni koncert za prikupljanje novčanih sredstava za operaciju Jelene Zorić (26). Koncertu pod nazivom “Za osmeh koji ima, a nema cenu“ pridružuju se članovi KUD-a “Abrašević”, KUD-a „Stanko Paunović“, Baletska škola „Dimitrije Parlić“ kao i Tamburaški orkestar Muzičke škole Jovan Bandur iz Pančeva.

U Gradskoj biblioteci Pančevo od 19:30h biće održan "Poetski Triptih" na kojem će biti predstavljene tri knjige.
MarketingNajnovije vesti