Kompas
Društvo

PANČEVO: KOMPAS-ova kampanja za dan zaljubljenih

Izvor: 
013info Uto, 11/02/2020 - 18:58

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS tradicionalno i ove godine organizuje zanimljiv program za Dan zaljubljenih i poziva te da pošalješ svoj rad na vizuelni konkurs pod nazivom „Ljubavne sfere”.
 
Do 13. februara (do ponoći), možeš dostaviti svoj rad na e-mail adresu [email protected]. To može biti fotografija, ilustracija, dizajn ili crtež koji objašnjava tvoju ličnu ljubav, odnosno ono što te na svakodnevnom nivou čini srećnim i voljenim.
 
Tokom trajanja konkursa na KOMPAS-ovim društvenim mrežama možete videti razne zanimljivosti, kvizove i interaktivne postove u kojima ćete moći da saznate mnoštvo stvari o Danu zaljubljenih.
 
Takođe to nije sve, 14. februara će se održati karaoke žurka od 20 do 22h u Apolo Dvorani gde ćete moći da uživate u muzici, pogledate izložbu radova i učestvujete u glasanju za prva tri mesta sa vizuelnog konkursa. Ulaz će se naplaćivati simboličnih 50 dinara. Za prvo mesto rezervisane su bežične slušalice, za drugo eksterna baterija, a za treće fleš memorija.
 
Žurka se nastavlja i nakon karaoka gde ćete moći da đuskate uz zvukove RnB, pop, rep i trep muzike na dobro poznatoj seriji žurki pod nazivom „Opozit”
 MarketingNajnovije vesti