• PANČEVO: Ministar Đorđević posetio Dom za osobe sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević predao je u petak, 6. juna,  korisnicima Doma za osobe sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje“ u Pančevu 30 zvukovnih knjiga i uređaj za njihovu reprodukciju. Time je ispunio želju samih korisnika koju su oni izrazili prilikom prethodne ministrove posete ovoj ustanovi.

    Đorđević je rekao kako je to tek početak formiranja zvukovne biblioteke u ovoj ustanovi i najavio dalju pomoć Ministarstva.  

     

     

    Precizirao je kako če nastojati da u drugoj polovini godine „Zbrinjavanje“ dobije uređaj za prečišćavanje vode, kao i renoviran krov.

    Ministar Đorđević je posetio još Omoljicu, Dolovo i Jabuku i razgovarao sa predstavnicama lokalnih udruženja žena o socijalnom preduzetništvu i načinima za ekonomsko osnaživanje žena.

     

    Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević predao je korisnicima Doma za osobe sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje“ u Pančevu 30 zvukovnih knjiga i uređaj za njihovu reprodukciju. Time je ispunio želju samih korisnika koju su oni izrazili prilikom prethodne ministrove posete ovoj ustanovi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]