• PANČEVO: Održana „Biciklijada 02“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Biciklijada 02″ održana je danas u Pančevu. Zbog epidemioloških mera ove godine okupljanje biciklista u organizaciji Rotari kluba „Pančevo – Mihajlo Pupin“ bilo je drugačije nego prošle godine – ljubitelji dvotočkaša su samo odvezli svoju turu po gradu.

    Osamdesetak biciklista krenulo je iz Barutane, te kroz ulice Miloša Obrenovića, Svetog Save, Kničanovu, Stevana Šupljikca i Prvomajsku stigli nazad na polazište. Tokom vožnje su im se sugrađani priključivali, pa je konačan broj učesnika oko 120.

    Kako nam je rekao Vladimir Denčan iz Rotari kluba, dok su vozili snimali su materijal pomoću koga će praviti interaktivnu mapu, a prisutni su i sakupili sredstva za idejna rešenja rekonstrukcije postojećih i izgradnju novih biciklističkih staza u gradu koje imaju nameru da predlože lokalnim vlastima.

    Biciklijada 02 je silom prilika bila ograničena na vožnju kroz grad, ali se organizatori nadaju i očekuju da će Biciklijada 03 biti sa pratećim programima, takmičenjima i u većem obimu nego ova – pandemijska.

     

     

    „Biciklijada 02″ održana je danas u Pančevu. Zbog epidemioloških mera ove godine okupljanje biciklista u organizaciji Rotari kluba Pančevo Mihajlo Pupin bilo je drugačije nego prošle godine – ljubitelji dvotočkaša su samo odvezli svoju turu po gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo