• PANČEVO OPEN: ŠK ‚‚Aljehin“ priprema nekoliko turnira za narednu sedmicu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U toku ovog vikenda i naredne sedmice ljubitelje šaha očekuje nekoliko turnira. Šah klub ‚‚Aljehin“ u saradnji sa Šahovskim savezom Vojvodine organizuje drugi po redu Pančevo open turnir u sklopu kog igrači mogu da zaigraju na četiri turnira. U pitanju su bliz, kadetski rapid turnir, ženski osmomartovski rapid turnir i rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu sa devet kola.

    -Blitz turnir biće u nedelju, 27. februara, igraće se 11 kola, sa početkom u 10 časova. Za tri prvoplasirana igrača biće obezbeđene novčane nagrade, upisnina za turnir je 300 dinara. 

    -Kadetski rapid turnir održaće se u subotu, 05. marta, igra se 7 kola, sa početkom u 10 časova. Za tri prvoplasirana učesnika u svim grupama obezbeđeni pehari i medalje, upisnina za turnir je 600 dinara. 

    -Ženski osmomartovski rapid turnir održaće se u nedelju, 06. marta, igraće se 5 kola, sa početkom u 17 časova. Obezbeđeni pokloni za sve učesnice, a za ovaj turnir neće biti upisnine.

    -Rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu sa devet kola održaće se u periodu od subote, 26. februara, do subote, 05. marta. Tempo igre je 90min + 30sec po igraču. U subotu 26. febuara prva partija počeće u 17 časova, dok će se narednih sedam kola, od 27. do 04. marta, igrati od 18 časova. Poslednje kolo 05. marta počeće u 10 časova. Upisnina za ovaj turnir iznosi 3000 dinara, za prva tri mesta obezbeđene su novčane nagrade.

    Prijave za turnire mogu se izvršiti putem broja telefona +381/61-305-31-37 ili putem mejla [email protected].

     

     

    U toku ovog vikenda i naredne sedmice ljubitelje šaha očekuje nekoliko turnira. Šah klub ‚‚Aljehin“ u saradnji sa Šahovskim savezom Vojvodine organizuje drugi po redu Pančevo open turnir u sklopu kog igrači mogu da zaigraju na četiri turnira: bliz, kadetski rapid turnir, ženski osmomartovski rapid turnir i rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu sa devet kola.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]