• Pančevo planira prodaju placeva – od Vojvođanskog bulevara do Lava Tolstoja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Program otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Pančeva za 2020. godinu biće donet na sednici Skupštine grada. Na spisku za otuđenje je 17 gradskih građevinskih parcela, a najveće su u Vojvođanskom bulevaru gde ih je dve koje su jedna vecha od 14 a druga od 11 ari, i jedna u ulici Veljka Vlahovića od 11 ari.

    Najviše placeva za prodaju je u Studeničkoj ulici – 4, i ulici Stevana Sremca – 3. Najmanji placevi će se prodavati u Makedonskoj ulici, a njihova površina je 2,8 ari. Grad je na listu prodaje stavio i dva placa u ulici Lava Tolstoja – površine su im više od 3 i 5 ari.

    Program otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Pančeva za 2020. godinu biće donet na sednici Skupštine grada. Na spisku za otuđenje je 17 gradskih građevinskih parcela a najveće su u Vojvođanskom bulevaru gde ih je dve koje su jedna vecha od 14 a druga od 11 ari, i jedna u ulici Veljka Vlahovića od 11 ari.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]