Foto: SBB fondacija
Društvo

PANČEVO: SBB Fondacija školama donilara nameštaj, kompjutere i monitore

Pančevo, Pon, 16/10/2017 - 13:37
Vladimir Đoković

 

 

Zahvaljujući donaciji SBB Fondacije škole „Miroslav Antić“, „Vasa Živković“, „Žarko Zrenjanin“i Centar za talente „Mihajlo Pupin“ obnoviće nameštaj i kompjutersku opremu.

 

„Sa idejom da se unaprede uslovi rada i oplemeni prostor u kom veliki broj nastavnika i dece uči i radi svakodnevno, SBB Fondacija donira više od 300 komada nameštaja, kao i 24 monitora i 16 desktop računara. Ovom donacijom, obrazovne ustanove na teritoriji grada Pančeva opremiće svoje učionice, kancelarijske prostore, konferencijske sale i kuhinje, dok će đaci škola dobiti dodatnu motivaciju i podstrek za dalje učenje i istraživanje. „ – saopšteno je iz SBB Fondacije.

 

Deo ove donacije već je stigao u četvrtak u školu „Miroslav Antić“ a direktorka škole Dragana Krstić se zahvalila SBB Fondaciji na inicijativi i zalaganju za decu u Pančevu.

 

Zorica Bošnjaković, koordinatorka SBB Fondacije ovim povodom je dodala:

 

„Verujemo da ćemo današnjom donacijom doprineti da se većina starog nameštaja u ovim školama obnovi, kako bi i sam boravak u školi i profesorima i đacima bio prijatniji i inspirativniji. Mi se svakodnevno trudimo da gradimo bolje okruženje za sve nas kroz različite projekte koje radimo. Od kada je osnovana SBB fondacija krajem 2015. započeli smo i realizujemo velike programe uz dragocenu pomoć naših partnera: Jezgro - za pomoć siromašnim porodicama, Ne prljaj. Nemaš izgovor – gde pozivamo na promenu svesti i ponašanja kako bismo živeli u mnogo čistijoj zemlji i Živi svoju ideju – program kojim pomažemo realizaciju dobrih ideja. Naravno, drago nam je kada možemo da pomognemo i kroz kratkoročne akcije kao što je ova.“


MarketingNajnovije vesti