• PANČEVO: Šetnjom do svetionika „Pansej“ obeležio Svetski dan turizma

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Članovi Udruženja „Pansej“ obeležili su Svetski dan turizma, 28. septembra, šetnjom do svetionika na ušču Tamiša u Dunav. Ovo je godina u kojoj obeležavamo 110. rođendan naših kula svetilja, te su članovi udruženja su odlučili da zajedno sa Pančevcima i Beograđanima prošetaju do ovih jedinstvenih spomenika kulture.

    Svi prisutni su čuli zanimljivosti o Pančevu i svetionicima, prošetali su kroz gradsku šumu koja je u neposrednoj blizini centra Pančeva i uživali u predivnom sunčanom danu. Ovaj događaj je bio sjajna prilika za razgovor o mogućnostima koje pružaju svetionici u razvoju lokalnog turizma; svi prisutni su se složili da svetionici mogu biti veoma zanimljivi svim turistima, kako zbog priče i specifičnosti koju oni nose, tako i zbog prirode u kojoj je moguće uživati kao pešak ili biciklista.

    Članovi Udruženja „Pansej“ obeležili su Svetski dan turizma, 28. septembra, šetnjom do svetionika na ušču Tamiša u Dunav. Ovo je godina u kojoj obeležavamo 110. rođendan naših kula svetilja, te su članovi udruženja su odlučili da zajedno sa Pančevcima i Beograđanima prošetaju do ovih jedinstvenih spomenika kulture.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo