• PANČEVO: Stafordica Beba traži udomitelja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Beba, stafordica iz Malog rita, koja je bila ostavljena da jede zemlju i šljunak, sada traži novog vlasnika.

    Kada je pre oko 11 meseci nekoliko naših sugrađana spasavalo Bebu, ženku staforda, koja je u Malom Londonu držana na kratkom lancu, bez hrane i vode (Video), ona je bila u jako lošem zdravstvenom stanju.

    Trudom nekoliko njih, predvođenih Anom Vukosavljev, Beba je počela da se oporavlja, ali je imala jakih probavnih problema, jer je kod prethodnih vlasnika jela zemlju i šljunak u nedostavku bilo koje druge hrane (Video).

    Beba je, tokom oporavka, smeštena kod gospođe Mire u Pančevu, ali je Mira nedavno imala ozbiljnu povredu noge, koja je onemogućava da adekvatno brine o ovom psu.

    Tada je Ana Vukosavljev odlučila da potraži stalni dom za Bebu, o čijim šetnjama i adekvatnoj ishrani sada brine nekoliko donatora, ljubitelja pasa.

    Danas je Beba divan umiljat pas. Na terapiji je zbog srčanog crva, a ima sve manje probavnih smetnji. Kod Mire spava na krevetu, i zato se traži novi stalni vlasnik koji će nastaviti da Bebi pruža sve ono što nije imala kod prethodnih vlasnika, a dobila je tokom poslednjih godinu dana.

    Ona nije pas za rasplod (sterlilizacija će biti obavljena o trošku donatora), niti pas za lanac, boks ili borbe. Ona, posle svih trauma koje je doživela, zaslužila da bude član porodice.

    Nalazi se u Pančevu, stara je oko tri godine, a za sve informacije potencijalni udomitelji mogu se javiti ovde.

    Beba se udomljava isključivo uz ugovor o odgovornom vlasništvu.

     

     

    Beba, stafordica iz Malog rita, koja je bila ostavljena da jede zemlju i šljunak, sada traži novog vlasnika.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]