Beba stafordica
Društvo

PANČEVO: Stafordica Beba traži udomitelja

Izvor: 
013info Sub, 27/06/2020 - 13:56Beba, stafordica iz Malog rita, koja je bila ostavljena da jede zemlju i šljunak, sada traži novog vlasnika. Kada je pre oko 11 meseci nekoliko naših sugrađana spasavalo Bebu, ženku staforda, koja je u Malom Londonu držana na kratkom lancu, bez hrane i vode (Video), ona je bila u jako lošem zdravstvenom stanju.

Trudom nekoliko njih, predvođenih Anom Vukosavljev, Beba je počela da se oporavlja, ali je imala jakih probavnih problema, jer je kod prethodnih vlasnika jela zemlju i šljunak u nedostavku bilo koje druge hrane (Video).

Beba je, tokom oporavka, smeštena kod gospođe Mire u Pančevu, ali je Mira nedavno imala ozbiljnu povredu noge, koja je onemogućava da adekvatno brine o ovom psu.

Tada je Ana Vukosavljev odlučila da potraži stalni dom za Bebu, o čijim šetnjama i adekvatnoj ishrani sada brine nekoliko donatora, ljubitelja pasa.

Danas je Beba divan umiljat pas. Na terapiji je zbog srčanog crva, a ima sve manje probavnih smetnji. Kod Mire spava na krevetu, i zato se traži novi stalni vlasnik koji će nastaviti da Bebi pruža sve ono što nije imala kod prethodnih vlasnika, a dobila je tokom poslednjih godinu dana.

Ona nije pas za rasplod (sterlilizacija će biti obavljena o trošku donatora), niti pas za lanac, boks ili borbe. Ona, posle svih trauma koje je doživela, zaslužila da bude član porodice.

Nalazi se u Pančevu, stara je oko tri godine, a za sve informacije potencijalni udomitelji mogu se javiti ovde.

Beba se udomljava isključivo uz ugovor o odgovornom vlasništvu.

 

Beba stafordica
106343431_962808214128773_7383584106052405176_n.jpg

 
MarketingNajnovije vesti