• PANČEVO: Stanovnici Koteža 1 nezadovoljni bukom, LIDL izrazio žaljenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Na društvenim mrežama pojedini žitelji naselja Kotež 1 u blizini čijih stanova se već nekoliko meseci gradi prodavnica Lidl izneli su primedbi na način gradnje koji ih ometa. Tako je navedeno da se gradi od 5 ujtru do 23 sata, da trpe nesnosnu buku, prašinu zbog koje čitavo leto nisu mogli prozore da otvore, da zbog radova u ulici Moše Pijade imaju dodatnih problema.
    Da je Lidl obećao da će radovi biti izmedju 7 i 17 sati?

    Na društvenim mrežaama, Pančevci su se zapitali i da li u Nemačkoj mogu radovi da se izvode do 22 sata uveče, a da vikendom počinju u 7 ujutru i tako da se ne poštuju osnovna prava i kultura ljudi.

    Komentar objave na društvenoj mreži zatražili smo od LIDL-a, a ova kompanija izrazila je žaljenje “ukoliko je na bilo koji način narušen mir stanovnika naselja Kotež u Pančevu”.

    “Napominjemo da Lidl Srbija poštuje pravila zaštite od buke, naročito u periodu od 22h do 06h. Dodatno, kompanija nije postavila niti definisala pravilo da će radovi biti izvođeni u periodu od 7 do 17 časova u naselju Kotež, kako je navedeno u komentaru sa društvenih mreža. Takođe, Lidl Srbija nije povezana sa zatvaranjem ulice Moše Pijade, već se trudimo da obezbedimo prijatniju okolinu komšijama, pa smo tako u naselju Kotež u saradnji sa Gradom, uložili sredstva u renoviranje ulice i izgradnju atmosferske kanalizacije i parking mesta”, navodi se u saopštenju LIDL-a.

    Kako se na kraju dopisa zaključuje, “Lidl Srbija će se i ubuduće truditi da sasluša sve eventualne primedbe naših komšija, kao i da izađe u susret koliko je u njenoj mogućnosti”.

    Na društvenim mrežama pojedini žitelji naselja Kotež 1 u blizini čijih stanova se već nekoliko meseci gradi prodavnica Lidl izneli su primedbi na način gradnje koji ih ometa. Tako je navedeno da se gradi od 5 ujtru do 23 sata, da trpe nesnosnu buku, prašinu zbog koje čitavo leto nisu mogli prozore da otvore, da zbog radova u ulici Moše Pijade imaju dodatnih problema. Da je Lidl obećao da che radovi biti izmedju 7 i 17 sati?

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]