• PAVLOV: Bilo bi suludo da bilo koji Pančevac planira saobraćajnicu koja prolazi kroz Njegoševu ili kroz centralni gradski trg

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov danas je pojasnio neke od nedoumica koje su vezane za radove koji su juče počeli u gradskom parku.

    – Nema reči o izgradnji parkinga kod Slobode, nema reči o sužavanju bilo kakvog pešačkog prolaza, odnosno pešačih staza, nema reči o uništavanju bilo kakvog mobilijara, nema reči o smanjivanju bilo kakvih zelenih površina, nema reči o smanjenju broja dečjih igrališta, rekao je Pavlov u izjavi za RTV Pančevo.

    Kako je objašnjeno radi se o zameni cevi za kišnu i fekalnu kanalizaciju, kao i za grejanje.

    – Bilo bi suludo da bilo koji Pančevac planira saobraćajnicu koja prolazi kroz Njegoševu ili kroz centralni gradski trg, naglašava Pavlov.

    Pavlov je rekao i da će se u parku izgraditi nova dečja igrališta, postaviti nove klupe i mokri čvorovi.

    Portal 013info je još juče uputio pitanje Gradskoj upravi povodom ovih radova, ali do ovog trenutka odgovor nismo dobili. 

    Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov danas je pojasnio neke od nedoumica koje su vezane za radove koji su juče počeli u gradskom parku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]