• Stefanović i Marković policajci meseca januara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U ponedeljak, 29. februara 2016. godine, u sedištu Južnobanatskog upravnog okruga u Gradskoj upravi grada Pančeva zamenik gradonačelnika Saša Levnajić uručio je priznanje „Policajac meseca“ za ostvarene natprosečne rezultate u januaru mesecu policajcu Sretenu Stefanoviću.

    Ovom prilikom je i načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić dodelio nagradu „Policajac meseca“ za Južnobanatski okrug policajcu Saši Markoviću.

    Nagrađeni policajac Sreten Stefanović pohvalio je svoje kolege, jer je posao policajca pre svega timski rad policijskih službenika i operativaca, bez kojih on danas ne bi bio nagrađen. Stefanović je, takođe, zahvalio Gradskoj upravi, Južnobanatskom okrugu i Policijskoj upravi na nagradi i na tome što je taj rad i trud njega i njegovih kolega prepoznat.

    Policajac Saša Marković rekao je da su u januaru mesecu imali mnogo posla, na teritoriji čitavog Južnobanatskog okruga i da je posao zahtevan i težak.

    U ponedeljak, 29. februara 2016. godine, u sedištu Južnobanatskog upravnog okruga u Gradskoj upravi grada Pančeva zamenik gradonačelnika Saša Levnajić uručio je priznanje „Policajac meseca“ za ostvarene natprosečne rezultate u januaru mesecu policajcu Sretenu Stefanoviću.
    Ovom prilikom je i načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić dodelio nagradu „Policajac meseca“ za Južnobanatski okrug policajcu Saši Markoviću.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    Odličja za školu iz Pančeva

    Treću godinu zaredom Osnovna škola „Branko Radičević” osvaja Veliku zlatnu plaketu i diplomu za kvalitet svog […]