• U toku noći zatvoren put Pančevo – Beograd

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – JP „Putevi Srbije“ obaveštava sve učesnike u saobraćaju da će danas, 16.04. i sutra, 17.04.2016.g. u vremenskom periodu od 00.00 do 06.00 časova na državnom putu I B reda broj 47, na deonici od Bogoslovije do raskrsnice kod Štamparije „Politika“ doći do izmene režima saobraćaja, zbog izgradnje i rekonstrukcije pruge Beograd-Pančevo.

    Tokom izvođenja radova, saobraćaj će biti obustavljen u smeru Pančevo-Beograd, u delu Poljoprivredna škola – Pančevački most. Saobraćaj će se u smeru Beograd-Pančevo, Beograd-Zrenjanin i Zrenjanin-Beograd odvijati normalno, dok će u smeru Pančevo-Beograd saobraćaj biti preusmeravan prema vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji. Radovi će se biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. 

    Iz ovog Javnog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

    PANČEVO – JP „Putevi Srbije“ obaveštava učesnike saobraćaja da će danas, 16.04. i sutra, 17.04.2016.g. u vremenskom periodu od 00.00 do 06.00 časova na državnom putu I B reda broj 47, na deonici od Bogoslovije do raskrsnice kod Štamparije „Politika“ doći do izmene režima saobraćaja, zbog izgradnje i rekonstrukcije pruge Beograd-Pančevo.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]