• Za šta će grad Pančevo potrošiti 364 miliona dinara preko javnih nabavki?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska vlast Pančeva usvojila je plan javnih nabavki za ovu godinu a prema ovom dokumentu biće nabavljano za ukupno 364 miliona dinara.

    Od toga procena za nabavku dobara je 40 miliona dinara. Među 23 planinarane nabavke dobara najviše je opredeljno za licencirane softvere 4,9 miliona dinara, računarska oprema biće kupovana za 4,1 miliona dinara, kancelarijskog materijala za 3,8 miliona dinara, dok će gradska uprava za 3,3 miliona nabavljati kamere za detekciju saobraćajnih prekršaja.

    Grad Pančevo planira i da u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda kupi i “umetničku sliku “Pančevo” za koju procenjuje da treba izdvojiti 1,77 miliona dinara. Tek nešto malo manje, 1,66 miliona dinara planirano je za nabavku pica za potrebe reprezentacije. A za isti iznos nabavljaće se i autosedišta za decu.

    Za 2020. godinu planirano je i 72 nabavke usluga za ukupnu procenjenu vrednost od 264,9 miliona dinara. Trogodišnje suzbijanje komaraca, krpelja, drugih štetnih insekata i deratizacija trebala bi koštati do 121,7 miliona dinara a projekti rekultivacije, sanacije i zatvaranja stare deponije ukupno 12 miliona dinara.

    Nabavke usluga održavanje higijene zgrade, za dve godine, procenjena je na 13,9 miliona dinara, pojačano osvetljenje pešačkih prelaza (projektovanje sa postavljanjem) – 10 miliona dinara, a izrada tehničke dokumentacije za izvođenje radova na uređenju priobalja procenjeno je na 11,5 miliona dinara.

    Na spisku usluga koje će gradska uprava nabvljati ove godine su i poljočuvarske za koje je procena da će koštati 20,8 miliona dinara, kao i nadzor nad suzbijanjem komaraca i deratizacijom koji je viđen do iznosa od 9,1 milion dinara.

    U planu javnih nabavki – radovi za koje će biti 6 nabavki ukupno su procenjeni na 59 miliona dinara. Od toga je 33,4 miliona dinara za rehabilitacije nekategorisanih atarskih puteva u dve nabavke, i 19,8 miliona dinara za izradu tehničke dokumentacije i izvođenje radova na izgradnji 4. deonice ulice 7.Nova.

    Gradska vlast Pančeva usvojila je plan javnih nabavki za ovu godinu a prema ovom dokumentu biće nabavljano za ukupno 364 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]