• Koje su firme iz Pančeva i Južnog Banata najveći dužnici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Poreska uprava objavila podatke o najvećim dužnicima iz Pančeva i Južnog Banata.

    Po Poreskoj upravi, na spiksku najvećih poreskih dužnika, a aktivnih firmi, je i Zemljoradnička zadruga Žitko iz Uljme čiji je dug 264,3 miliona dinara.

    Iz Južnog Banat tu i Grišptre iz Debeljače – 217,7 miliona duga, Eco Belfrit iz Bele Crkve duguje 29,7 miliona, a tu je i Trgovina Radaković iz Vršca sa 21,7 miliona dinara duga.

    Prema spisku Poreske uprave o dužnicima na kraju jula ove godine, a radi se o firmama u stečaju iz Južnog Banata tu su: Vršačka pivara sa više od milijardu dinada duga, pančevačka Staklara sa 973 miliona, Trgoprodukt sa 546 miliona duga, Fabrika sijalica Tesla sa 477 miliona, zemljoradnička zadruga Unija iz Ilandže sa 246 miliona, pančevački Minel sa 196 miliona, kovinski Pionir sa 150 miliona duga, Tamiš Hladnjača sa 138 miliona, Specijalna stakla sa 131 miliona, kovačička Novi dom Stolarija sa 95 miliona, pančevačka Vodovod Operativa sa 93 miliona, kovinski Dunav sa 85 miliona, vršački Virt sa 84 miliona, vršački Alfa Protein sa 63 miliona, pančevačke Klanice sa 50 miliona, kovinski Napredak sa 46 miliona, debeljačka Moda sa 43 miliona, pančevački Wang Q sa 40 miliona, pančevačka Maloprodaja sa 33 miliona duga, dolovačka zadruga Svetozar Marković sa 28 miliona, i pančevački Austro – Bau sa 24 miliona duga poreskim organima.

    Na spisku poreskih dužnika, pravnih lica sa oduzetim PIB-om, iz Južnog Banata su: pančevačka Eko Patrola sa 67 miliona dinara duga, Isolmec sa 60 miliona, mramorački Kolovare sa 49 miliona, karlovački DS 013 Graditelj sa 39 miliona, Agrosistem iz Janošika sa dugom od 34 miliona duga, kovinski SPS Kapital plus sa 30 miliona kao i Nivok iz Gaja sa dugom od 20 miliona dinara.

     

    Poreska uprava objavila podatke o najvećim dužnicima iz Pančeva i Južnog Banata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]