• PANČEVO: Javno nadmetanje radi otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Grad Pančevo raspisuje javni oglas za javno nadmetanje radi otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta.

    Predmet otuđenja je katastarska parcela broj 4886/43 KO Pančevo, Misa vinogradi, površine 778 m2, upisana u List nepokretnosti 14057 K.O. Pančevo. 

    Početna cena je 3.558.455,30 dinara, a garantni iznos 1.423.382,12 dinara.

    Kako se navodi, prema informaciji o lokaciji br.V-15-350-520/2022 od 16.11.2022.godine, koju je izdao Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva kat. parcela pod rednim brojem 1 nalazi se u obuhvatu Plana generalne regulacije proširena Misa sa grobljem (Celina 3) u Pančevu.

    Planom je definisana namena parcele – stanovanje sa kompatibilnim namenama. Pravila građenja objekta su definisana planskim dokumentom.

    Lice kome se nepokretnosti otuđuju je obavezno da o svom trošku izvrši eventualnu izgradnju objekata komunalne infrastrukture prema uslovima imaoca javnih ovlašćenja pribavljenih u postupku izdavanja lokacijskih uslova, zaključivanjem ugovora o pripremanju, odnosno opremanju građevinskog zemljišta. Za iznos utvrđen ugovorom lice ima pravo na umanjenje obračuna doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta u postupku izdavanja građevinske dozvole. 

    Prijava za učešće u javnom nadmetanju sa priloženom dokumentacijom dostavlja se poštom ili lično na adresu Grad Pančevo, Trg Kralja Petra I 2-4  u zatvorenoj koverti sa naznakom:

    – SEKRETARIJAT ZA IMOVINU – „ZA KOMISIJU ZA RASPOLAGANjE NEPOKRETNOSTIMA U JAVNOJ SVOJINI GRADA PANČEVA –  NE OTVARAJ“

    –  NAZNAKA NEPOKRETNOSTI NA KOJE SE ODNOSI i

     – KO JE PODNOSILAC PRIJAVE 

    Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje i iste će biti odbačene.

    Blagovremenim prijavama se smatraju one prijave koje pristignu na adresu Grad Pančevo, Trg Kralja Petra I 2-4, najkasnije do 19. decembra 2022. godine,  do 14:00 časova.

    Javno nadmetanje održaće se u prostorijama Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4 , Pančevo, u Maloj sali na prvom spratu, 20. decembra 2022. godine, sa početkom u 12:00 časova.

    Grad Pančevo raspisuje javni oglas za javno nadmetanje radi otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]