• PANČEVO: Petrohemija pokušava da uspostavi proizvodnju?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je portal 013info došao, HIP Petrohemija čitavog dana pokušavala je da ponovo uspostavi proizvodni proces – i još uvek pokušava.

    Rukovodstvo te kompanije danas je tokom prepodneva potvrdila da je nepravilnosti u proizvodnji Etilena, u četvrtak uveke oko 22 sata stala proizvodnja uz Etilen i u PEVG-u i PENG-u.

    Prema informacijama portala 013info, istina nezvaničnim, posle sinoćnog ispada krenulo se u start ali je proces ponovo ispao pa se danas ponovo startovalo.

    Ono što su Pančevci mogli da primete tokom dana, su pojačani plamen na petrohemijskoj baklji što je pojava koja prati prekid proizvodnje i njeno ponovno uspostavljanje.

    Neplanirani prekid proizvodne Petrohemija je imala i 25. januara.

     

     

     

     

     

    Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je portal 013info došao, HIP Petrohemija čitavog dana pokušavala je da ponovo uspostavi proizvodni proces – i još uvek pokušava.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]