Ekonomija

PANČEVO: U petak prezentacija o dodeli sredstava za privlačenje direktnih investicija

Pančevo, Čet, 20/09/2018 - 09:02
Aleksandar Stojković


Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organizuju prezentaciju „Dodela sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija“. Prezentacija će biti održana u petak, 21. septembra 2018. godine od 10:00 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a,  u velikoj sali na prvom spratu

Ovaj događaj namenjen je svim pravnim subjektima sa sedištem u Republici Srbiji. Sredstva su namenjena za obavljanje nove poslovne delatnosti, proširenje postojećih kapaciteta, proširenje proizvodnje na nove proizvodne procese i to u celokupnom proizvodnom sektoru i u sektoru usluga međunarodne trogovine.

Prisutni će biti informisani o uslovima koji su neophodni za dodelu podsticajnih sredstava. Radi se o sredstvima koja se dodeljuju po novozaposlenom radniku (u iznosu od 3.000-7.000 eura), što je nekad bilo moguće samo za strane investitore. Sam poziv je otvoren do utroška sredstava.
MarketingNajnovije vesti