• PANČEVO: Zastoj proizvodnje u Petrohemiji. Moguć pojačan plamen na baklji i buka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U HIP-Petrohemiji, danas počinje zastoj u proizvodnji u fabrici Etilen i ostalim proizvodnim postrojenjima u Pančevu, saopšteno je iz ove kompanije.

    Kompanija  u  zastoj  ulazi  sa  spremnim  zalihama  petrohemijskih proizvoda.  Sve  planske obaveze koje ima prema domaćim i ino kupcima, HIP-Petrohemija će nastaviti da izvršava i tokom zastoja, sa ciljem da tržište bude uredno snabdeveno petrohemijskim proizvodima.

    Tokom zastoja biće realizovane aktivnosti provere funkcionalnosti i tehnološkog čišćenja procesne opreme,što će obezbediti bezbedno pokretanje i efikasan rad petrohemijskih fabrika u periodu nakon zastoja.

    Prilikom zaustavljanja fabrika može se očekivati pojačana pojava plamena na baklji praćena bukom kao posledica poštovanja bezbednosnih procedura prilikom planskog zaustavljanja procesa rada. Sve radne aktivnosti tokom zastoja proizvodnje u HIP-Petrohemiji u potpunosti su usklađene sa važećim bezbednosnim procedurama kompanije, a sve u cilju bezbednosti i zaštite zdravlja zaposlenih, kao i zaštite radne i životne sredine. O zaustavljanju fabrika obaveštene su sve nadležne institucije, dodaje se u saopštenju.

     

    U HIP-Petrohemiji, danas počinje zastoj u proizvodnji u fabrici Etilen i ostalim proizvodnim postrojenjima u Pančevu, saopšteno je iz ove kompanije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]