Nagrade Privredne komore Srbije Foto: PKS
Ekonomija

Privrednici iz južnog Banata među dobitnicima nagrada Privredne komore Srbije

Izvor: 
PKS Pet, 18/12/2020 - 20:47


Privredna komora Srbije nagradila je kompanije i privrednike koji su se radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao najuspešniji i najbolji lideri, nosioci privrednog razvoja Južnobanatskog regiona.  

 

Nagradu za poslovni uspeh dobila je kompanija ''GRANEXPORT'' DOO Pančevo, dok je nagradu za najboljeg poslovnog lidera u regionu dobio Vladimir Gagić,  direktor Bloka prerade NIS a.d. - Rafinerija nafte Pančevo.

Nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona u sektoru poljoprivrede i prehrane dobila  je kompanija Industrija skroba ''Jabuka'' d.o.o. Pančevo, za razvoj u sektoru industrije kompanija AD  HI ''Panonija'' Pančevo, dok je kompanija  ''RE 3-PRODUCT'' DOO Plandište dobila nagradu za razvoj privrede regiona u sektoru usluga i ekologije.

Povelju za poslovnog lidera dobio je Pavle Tmušić, osnivač i direktor kompanije ''Pavle'' DOO Pančevo, dok su kompanije, ''RAS'' DOO Starčevo, ''BRANKO'' DOO  Kovin i ''JELA TRADE'' DOO Vršac, koje obeležavaju 30 godina postojanja, i kompanija  ''LION PACK GROUP'' doo Velika Greda, koja obeležava 20 godina postojanja, dobile jubilarne plakete za doprinos u radu komorskog sistema.        

 Zbog trenutne epidemiološke situacije nagrade laureatima biće naknadno uručene.

 
MarketingNajnovije vesti