• U Pančevu se otvara preduzetnički hab

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak, 24. novembra, u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog okruga, biće otvoren preduzetnički hab.

    – U cilju podsticanja razvoja preduzetništva, promovisanja preduzetničkog duha i jačanja svesti kod mladih ljudi o mogućnostima i šansama koje nudi preduzetništvo, Privredna komora Srbije je pokrenula projekat osnivanja Preduzetničkih habova u sedištu svake regionalne komore u okviru komorskog sistema Srbije.  Privredna komora Srbije osnivanjem, šestog, preduzetničkog haba u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, u Pančevu, implementira novi poslovni model povećanja konkurentnosti privrede i podsticanja regionalnog razvoja tako što će više od 10.000 preduzetnika Južnog Banata (Pančevo 53%) imati mogućnost korišćenja prostora, tehničke i logističke pomoći,  kao i priliku za zajednički rad, razmenu ideja, informacija i kontakata, kaže se u saopštenju Privredne komore.

     

    Hab takođe pruža mogućnost organizovanja događaja,  kao i besplatnih radionica na teme od najveće važnosti za preduzetnika: o izvorima finansiranja, e-prijavama za registraciju preduzetnika, aktuelnoj zakonodavno-pravnoj regulativi, paketima poslovnih banaka namenjenih preduzetnicima i sličnim temama.

     

     

     

    U petak, 24. novembra, u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog okruga, biće otvoren preduzetnički hab.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]