• ZF postaje provajder softverskih rešenja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Saradnja sa korporacijom Microsoft će nemačku kompaniju ZF transformisati u provajdera softverskih rešenja za mobilnost.

    Napredni procesi za brži razvoj i proveru povezanih funkcija vozila na globalnom nivou „cubiX“ kojima će se ZF baviti su, na primer, šasije sa softverskim funkcijama, saopšteno je u Fridrihshafenu, u sedištu kompanije ZF.

    ZF zauzima kurs za brži i poboljšani razvoj softvera. Zajedno sa korporacijom Microsoft, ZF namerava da uvede sopstvene softverske inženjerske procese, metode i rešenja. Transformisanjem u provajdera softverskih rešenja za mobilnost, ZF može efikasnije da pozicionira svoje globalne resurse i da bolje reaguje na sve veće potrebe potrošača.

    U radu sa korporacijom Microsoft, ZF koristi Azure usluge i alate za razvoj u takozvanom informatičkom oblaku, kao i iskustva Microsoft-a u naprednom razvoju softvera. U budućnosti, ZF će obezbeđivati softverska rešenja za automobilsku industriju.

    Više o planovima saradnje ove dve velike kompanije koje posluju i u Srbiji – ZF u našem gradu, a Microsoft u Beogradu u kom je lociran i jedan od njihovih razvojnih centara, možete čitati u zvaničnom saopštenju ZF-a na: press.zf.com.

    Saradnja sa korporacijom Microsoft će nemačku kompaniju ZF transformisati u provajdera softverskih rešenja za mobilnost. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]