ZF
Ekonomija

ZF postaje provajder softverskih rešenja

Izvor: 
ZF Čet, 26/12/2019 - 19:06

Saradnja sa korporacijom Microsoft će nemačku kompaniju ZF transformisati u provajdera softverskih rešenja za mobilnost.

Napredni procesi za brži razvoj i proveru povezanih funkcija vozila na globalnom nivou "cubiX" kojima će se ZF baviti su, na primer, šasije sa softverskim funkcijama, saopšteno je u Fridrihshafenu, u sedištu kompanije ZF. ZF zauzima kurs za brži i poboljšani razvoj softvera. Zajedno sa korporacijom Microsoft, ZF namerava da uvede sopstvene softverske inženjerske procese, metode i rešenja. Transformisanjem u provajdera softverskih rešenja za mobilnost, ZF može efikasnije da pozicionira svoje globalne resurse i da bolje reaguje na sve veće potrebe potrošača.

U radu sa korporacijom Microsoft, ZF koristi Azure usluge i alate za razvoj u takozvanom informatičkom oblaku, kao i iskustva Microsoft-a u naprednom razvoju softvera. U budućnosti, ZF će obezbeđivati softverska rešenja za automobilsku industriju. Više o planovima saradnje ove dve velike kompanije koje posluju i u Srbiji - ZF u našem gradu, a Microsoft u Beogradu u kom je lociran i jedan od njihovih razvojnih centara, možete čitati u zvaničnom saopštenju ZF-a na: press.zf.com.
MarketingNajnovije vesti