Hronika

Pančevka opljčkala Goricu Popović

Izvor: 
Kurir Čet, 12/12/2019 - 08:32Šabačka policija uhapsila je Mariju B. iz Pančeva, koja je osumnjičena da je iz stana poznate srpske glumice Gorice Popović i njenog supruga, saksofoniste Nenada Petrovića, u centru Beograda ukrala 12.000 franaka, 6.500 dolara, 10.500 evra, zlato, nakit, kao i statuetu jedne nagrade koju je glumica nedavno dobila za životno delo.

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, sumnja se da je Marija B. pokušala da pobegne iz Šapca u Bosnu zajedno sa svojim dečkom, ali da ih je u tome osujetila policija.

 

- Gorica i Nenad su se vratili u stan nakon kraćeg odsustva iz Beograda i odmah su primetili da im iz stana nedostaju dragocenosti. Detaljnim pregledom glumica je utvrdila da joj je nestao nakit, a zatim i veća svota novca. Supružnici su ostali zatečeni i iako su odmah posumnjali na kućnu pomoćnicu, u prvo vreme su odbijali da poveruju da ona može da ima bilo kakve veze s tim - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da su glumica i njen muž odmah pokušali da pozovu Mariju, ali da je njen telefon bio nedostupan. - Odlučili su da stvar prijave policiji, koja je došla stan, uzela izjave i otiske prstiju. Za Marijom je odmah pokrenuta potraga, a pošto policija nije mogla da je nađe na adresi na kojoj je bila prijavljena, istraga se odmah preusmerila na Šabac, gde joj živi dečko. Supružnici su znali da se Marija B. viđa s muškarcem koji tamo živi, a koji je inače bosanski državljanin - priča izvor i dodaje:

- Istražitelji su odmah posumnjali da bi kradljivci mogli da pobegnu u Bosnu. Marija B. je ubrzo locirana i privedena, a za njom i njen dečko. Pretresom njegovog stana nađena je veća količina novca za koji se veruje da je ukraden iz Goričinog stana, kao i nakit. Njima je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da su počinili tešku krađu, a nakon toga biće sprovedeni na saslušanje u beogradsko Više tužilaštvo - kaže naš sagovornik i dodaje:

 
MarketingNajnovije vesti