• PANČEVO, INSPEKCIJA RADA: Smrt od odrona u kanalizacionom rovu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Povodom smrti radnika na izgradnji gradske kanalizacije dobili smo informaciju od inspekcije rada.

    “Dana 20. 01. 2018. godine oko 15  časova, dogodila se smrtna povreda na radu, koju je zadobio L. I, zaposlen u  GP  „FINET INŽENjERING“, Pančevo, na poslovima pomoćnog radnika po osnovu ugovora o radu na neodređeno vreme od 03. 10. 2015. godine” – navodi inspekcija.

    Inspekcija je odmah po tragičnom događaju izašla na lice mesta.

    “Do smrtne povrede došlo je u Pančevu, ul. Dimitrija Tucovića (kod br. 121)  i to prilikom obavljanja poslova nivelacije kanalizacionih cevu u rovu-iskopu dubine od oko dva metra, kada se u jednom momentu obrušio rov,  pri čemu je stradalog L.I. zatrpao odron – zemlja i pesak. Zaposleni je na licu mesta izgubio život.” – konstatuje se u informaciji.

    Inspektor rada  Odeljenja inspekcije rada Pančevo izvršio je inspekcijski nadzor povodom smrtne povrede na radu odmah po dobijenom obaveštenju, odnosno istog dana kada se i dogodila smrtna povreda na radu, a nakon utvrđivanja  činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom, u okviru nadležnosti inspekcije rada – piše u informaciji povodom ove smrtne povrede na radu.

    Povodom smrti radnika na izgradnji gradske kanalizacije dobili smo informaciju od inspekcije rada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika