• PANČEVO: MUP zaplenio primerke zaštićenih životinjskih vrsta, između ostalog i dva kajmana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako je saopšteno iz MUP Srbija u okviru međunarodne operacije Thunderbolt – suzbijanja krijumčarenja zaštićenih životinjskih vrsta koju je organizovao Interpol, inspektori za zaštitu prirode i ribljeg fonda Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i pripadnici Policijskih uprava Pančevo i Novi Sad,  koja je sprovedena 11. i 12. juna, pripadnici MUP-a zaplenili su su dva kajmana, četiri pitona, četiri iguane, jednog loptastog pitona i kameleona.

     

    Ove životinje zaštićene su prema CITES konvenciji o međunarodnom prometu ugroženih vrsta divlje flore i faune.

     

    Sve zaplenjene životinje su adekvatno zbrinute u prihvatilištu za zaštićene vrste.

    Protiv lica kod kojih su pronađene zaštićene životinje biće podnete prijave.

    Kako je saopšteno iz MUP Srbija u okviru međunarodne operacije Thunderbolt – suzbijanja krijumčarenja zaštićenih životinjskih vrsta koju je organizovao Interpol, inspektori za zaštitu prirode i ribljeg fonda Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i pripadnici Policijskih uprava Pančevo i Novi Sad,  koja je sprovedena 11. i 12. juna, pripadnici MUP-a zaplenili su su dva kajmana, četiri pitona, četiri iguane, jednog loptastog pitona i kameleona.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]