• PANČEVO: Sud izdao nalog za privođenje maloletnika osumnjičenog za silovanje dečaka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Početkom avgusta javnost su uznemirile medijske objave da je u naseljenom mestu na teritoriji Grada Pančeva, spominjao se Banatski Bresovac, mladić od 17 godina silovao dečaka. Polovinom meseca Viši sud Pančevu potvrdio je da postupa po zahtevu Višeg javnog tužilaštva koje je podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv maloletnog M. N. osumnjičenog da je izvršio krivično delo silovanja. Kako je navedeno tužilaštvo je od suda tražilo da se osumnjičenom M. N. odredi mera pritvora.

    – Što se tiče postupka koji se pred Višim sudom u Pančevu vodi protiv maloletnog M.N. zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, nije održano saslušanje osumnjičenog iz razloga što se maloletnik sa zakonskim zastupnikom nije pojavio na zakazanom saslušanju. Sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu je zakazao novo saslušanje i izdao naredbu za prinudno dovođenje osumnjičenog, navodi se u informaciji Višeg suda koju smo dobili 29. avgusta.

    Početkom avgusta javnost su uznemirile medijske objave da je u naseljenom mestu na teritoriji Grada Pančeva, spominjao se Banatski Bresovac, mladić od 17 godina silovao dečaka. Polovinom meseca Viši sud Pančevu potvrdio je da postupa po zahtevu Višeg javnog tužilaštva koje je podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv maloletnog M. N. osumnjičenog da je izvršio krivično delo silovanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]