Broj se pojavio na ekranu pre nego što je izvučen

Tužilaštvo naložilo proveru LOTO izvlačenja

Izvor: 
Tanjug Sre, 29/07/2015 - 09:51
Sumnju je izazvalo, nakon naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja 4, 33, 12, kada je došao na red i četvrti broj odnosno iz bubnja je izvučena četvrta kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu najpre pojavio broj 21 a odmah potom 27 kao peti broj.

Sinoćno izvlačenje LOTO  brojeva izazvalo je veliku sumnju kod građana da je sve namešteno, prenose mediji.

U izvlačenju LOTO brojeva, 28. jula, peti broj kombinacije najpre se pojavio na ekranu, a tek onda je kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija radi utvrđivanja svih činjenica i eventualnoj krivičnoj odgovornosti u vezi izvlačenja brojeva u igri na sreću LOTO Državne lutrije Srbije, rekla je danas Tanjugu republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

 

Dolovac je istakla da je Tužilaštvo odlučno da se ceo taj slučaj detaljno ispita i poručila da će svi odgovorni biti procesurani bez obzira na funkciju koju obavljaju i poziciju koju imaju.

"Kako je u pitanju Državna lutrija Srbija potpuno smo svesni da je ovaj slučaj izazvao široko uznemirenje građana tako da ćemo o svim rezultatima istrage blagovremeno obavestiti javnost", rekla je Dolovac.

 

 
MarketingNajnovije vesti