• Brestovac: Izložba fotografija „Prizori iz Podgorine” biće otvorena u sredu, 21. septembra u Galeriji Doma kulture

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Klub filmskih i foto-amatera „Ponjavica” i Dom kulture iz Banatskog Brestovca pripemaju novu zanimljivu izložbu fotografija, a ovog puta autorske radove prikazaće umetnički fotograf Velimir Savatić.

    Njegova postavka pod nazivom „Prizori iz Podgorine” biće otvorena u sredu, 21. septembra, od 19 sati u Galeriji Doma kulture u Vatrogasnom domu i biće dostupna javnosti do 5. oktobra.

    Velimir Velja Savatić po profesiji je foto-reporter, a u informativnom programu TV Beograd radio je 36 godina.

    Član je foto kluba PMF-a od 1961. Godine, dok je od 2005. godine I ćlan kluba „Art Natura Art“. Nosilac zvanja КMF (kandidat majstora fotografije) Foto saveza Srbije od 1998.

    Izlagao je na preko 150 domaćih i međunarodnih kolektivnih izložbi fotografija i dijapozitiva, a nagrađivan je 54 puta. Održao je pet samostalnih izložbi sa 260 unikatnih fotografija, od kojih mu je najdraža ona o Podgorini i Rađevini, sačinjena od 128 crno-belih fotografija, postavljena 1998. u Beogradu.

     

     

    Klub filmskih i foto-amatera Ponjavica i Dom kulture iz Banatskog Brestovca pripemaju novu zanimljivu izložbu fotografija, a ovog puta autorske radove prikazaće umetnički fotograf Velimir Savatić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura