• LOCKDOWN Mlada Pančevka objavila novi spot i kompoziciju (VIDEO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sedamnaestogodišnja Pančevka Ada Brkić pre par dana nas je obradovala spotom za svoju kompoziciju “Lockdown”. Ona ovim ostvarenjem deli sa publikom svoj doživljaj vremena  u kome živimo.

    – Otkako je počela korona, malo je događanja, odnosno, malo inspiracije. Pesmu Lockdown sam napisala pre par meseci bez uobičajne inspiracije koja se svodi na iskustva, dešavanja u mom životu i okolini, te mi je ovo predstavljalo zanimljiv izazov. Kao i većina muzičarki i tekstospisateljica, uglavnom pišem o određenim osobama, ali ovog puta sam koronu, karantin i sva nedešavanja pretvorila u osobu. Mnogo volim da se socijalizujem, mnogo volim žurke i slična okupljanja, ali od kako nas je snašla gospođica korona, socijalizovanje se svelo na minimum. Sada i kada imam priliku za druženjem, često se zatvorim, jer eto, korona me je navikla na nove navike, i baš tako je nastala Lockdown. Bila mi je potrebna izolacija, ne zato što sam zaražena, već zato što mi je potreban prostor za stvaranje pesama poput ove, ispričala je Ada za portal 013info.

    Mlada autorka objasnila nam je i kako je nastao spot za ovu kompoziciju.

    – Lockdown je nastala u mojoj sobi, pa tako i njen spot, koji sam snimila dok sam se zabavljala uz svoju pesmicu. Ne volim da detaljno objašnjavam svoje pesme, svako treba da ih razume na lični način, jer verujem da se svako može pronaći u makar jednoj njenoj strofi, pojasnila nam je Ada.

    Ada nije nepoznata pančevačkoj publici. Prvu pesmu napisala je još sa osam godina – iste godine kada je počela da svira klavir. Prvu pesmu napisala je sa devet.

    – Narednih godina sam ozbiljnije pocela da radim na tekstovima, glasu i drugim instrumentima, a od nedavno i produciram svoju muziku, kaže Ada.

    Da je u pitanju zaista ozbiljno delo uverićete se i sami, ako odgledate i odslušate spot koji je autorka sa nama podelila preko svog Youtube kanala.

    Sedamnaestogodišnja Pančevka Ada Brkić pre par dana nas je obradovala spotom za svoju kompoziciju “Lockdown”. Ada ovim ostvarenjem deli sa publikom svoj doživljaj vremena  u kome živimo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura