• AZ ÜNNEPEK UTÁN…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mint minden évben, idén is felkerestük barátainkat az új év első napján, hogy felköszöntsük őket, jó egészséget és boldogságot kívánjuk nekik az elkövetkező időszakra.  De sajnos, azt kellett tapasztaljuk, hogy már az ünnepeknek sem tudunk úgy örülni, mint valamikor…. Mindig csodáltam, ha idősebb családtagoktól azt hallottam: „… a mi időnkben…” Mert akkor másként volt. Szabad volt örülni az ünnepnek.

    Igaz, hogy most sem tiltja senki, mi magunk kezdünk félni megnyittani otthonainkat a vendégek előtt, vagy felkeresni rokonainkat, barátainkat az ünnepnapokon, mert nem tudhatjuk, milyen meglepetés érhet, ha elhagyjuk lakásunkat. Nagy szomorúsággal vettem tudomásul, hogy a karácsony és újév bevárás közötti időszakban Hertelendyfalván több polgártársunk családi házát feltörték, vagy egyszerűen kihasználva a háziak vendégszeretetét, kíméletlenül meglopták őket. Ez a szomorú valóság! Ennek következtében elcsügged az ember és az ünnep öröme is ürömmé változik …  A megtett kárt pedig kárpótolni nem lehet, mert a tettesek örökre ismeretlenek maradnak. 

    Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

    Mint minden évben, idén is felkerestük barátainkat az új év első napján, hogy felköszöntsük őket, jó egészséget és boldogságot kívánjuk nekik az elkövetkező időszakra. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija