• Szeretetszolgálat

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    A délvidéki gyermekmisszió munkatársai karácsony táján évek óta Vajdaság szerte bábelőadással ajándékozzák meg a gyerekeket.  Idén Dél-bánáti körútjukat Hertelendyfalván kezdték, ahol a református imaház termében december 27-én  örvendeztették meg a gyerekeket, de a felnőtteket is a Karácsonyi jeges kaland című bábelőadásukkal. Halász Sámuel  néhány bácsfeketehegyi ifjú  munkatársával együtt nagyon szép élményben részesítették a szépszámú közönséget a karácsonyi mesével egybekötött tanulságos  történet bemutatásával.  A figyelmesen végigkísért előadás után a gyerekek nagy igyekezettel válaszoltak a feltett kérdésekre, azzal is bizonyítva érdeklődésüket a bábelőadás iránt. 

    Az előadás után minden gyermek egy-egy cipősdoboz csomagot kapott, melyben kortól függően külföldön élő gyermektársaik  küldték meg karácsonyi ajándékaikat. 

    Hertelendyfalva után december végéig még Versecen, Udvarszálláson, Fejértelepen, Székelykevén, Torontálvásárhelyen  és Titelen  magyar nyelven,  míg Kevevárán szerb nyelven mutatták be  a bábelőadást.  A szeretetcsomagok ezeken a településeken is eljutottak az előadást figyelmesen kísérő gyerekekhez a gyermekmisszió munkatársai által. 

    Pročotajte tekst na srpskom jeziku.

    A délvidéki gyermekmisszió munkatársai karácsony táján évek óta Vajdaság szerte bábelőadással ajándékozzák meg a gyerekeket. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija