Akcija Nacionalne koalicije za decentralizaciju „Izbori – od A do Š“ u Pančevu

Politika

Akcija „Izbori – od A do Š“ u Pančevu. Saznajte može li gradonačelnik da koristi službeni automobil za odlazak na stranački miting

Izvor: 
Saopštenje Nacionalne koalicije za decentralizaciju Sre, 30/10/2019 - 13:08

U četvrtak, 31. oktobra, u periodu od 13 do 15 časova Nacionalna koalicija za decentralizaciju održaće uličnu akciju „Izbori – od A do Š“ na uglu ulica Vojvode Radomira Putnika i Vojvode Živojina Mišića.

Kako se navodi u saopštenju NKD u fokusu im je pitanje da li građani Srbije glasaju slobodno? U susret redovnim parlamentarnim izborima, kako kažu, nameće se i pregršt pitanja i javljaju brojne dileme u vezi sa izbornim (ne)regularnostima, a neka od njih su: Može li gradonačelnik da koristi službeni automobil za odlazak na stranački miting? Šta je funkcionerska kampanja? Kako prepoznati prikriveno emitovanje predizbornog programa? Koja je prava adresa za prijavu izbornih nepravilnosti?

Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva građane i građanke Pančeva na razgovor o izborima, imajući u vidu da glasači, ukoliko nisu u dovoljnoj meri upoznati sa izbornim procesom, pravilima i nepravilnostima ne mogu slobodno da biraju svoje predstavnike vlasti, stoji u saopštenju.
MarketingNajnovije vesti